Pagina 1 van 1

Re: vinyl dak vervangen

Geplaatst: 30 sep 2012, 18:14
door HugoRS
Heb het nog nooit zelf geplakt. Maar een tip neem overal foto's van . Aansluitingen in de kofferbak zijkanten en dergelijke dan kun je nog eens terug kijken hoe het zat.

10 jaar terug laten plakken bij Ton van de Berk in Leiden. Kost toen 400 gulden zonder btw

grt Hugo

Re: vinyl dak vervangen

Geplaatst: 30 sep 2012, 20:22
door jvdiest
Bij east kent trim (volgende week in Venlo wat ik heb begrepen) kan je een volledig vinyl dak bestellen voor je Capri 1,5

Re: vinyl dak vervangen

Geplaatst: 30 sep 2012, 22:20
door n-spoorder
Nou maar hopen dat ze voor jou de juiste kleur hebben Johan.

Re: vinyl dak vervangen

Geplaatst: 01 okt 2012, 23:04
door jvdiest
Tja, ik heb er nog ruzie over gehad met de beste man. Eerst twee keer (voor aanschaf) telefonisch contact met hem gehad om er zeker te weten dat hij het juiste vinyl naar mij zou opsturen. Hij garandeerde het juiste bruine vinyl te kunnen leveren (conform originele kleurkaart waar ik hem een scan van had gestuurd). Helaas kreeg ik thuis geen zwart, maar bruin vinyl met ook nog eens een ander patroon. Uiteindelijk heeft hij het goed opgelost door mijn geld terug te storten. Ik had geen zin om voor 20 euro verzendkosten te hebben op voor 15 euro vinyl terug te sturen. Toch hoop ik nog steeds het juiste vinyl te vinden, wellicht heeft hij het toch en ligt het er zondag? Kan best zijn dat (ondanks dat ik hem een foto heb gestuurd van het zwarte vinyl dat ik had ontvangen) er sprake is van een communicatie storing, blijft lastig om dit soort zaken te regelen via de mail/telefoon.

@Carl; dus mocht je zondag gaan (helaas kan ik niet zelf), kun je dan een meter (1m x, 1,5m van de rol) meenemen als het (vermoedelijk) juiste bruine vinyl er ligt. Zal iets van 10 a 15 euro kosten de meter. Risico dat het niet goed is, is voor mij.

Re: vinyl dak vervangen

Geplaatst: 07 okt 2012, 17:55
door Caprimaster
jvdiest schreef:Tja, ik heb er nog ruzie over gehad met de beste man. Eerst twee keer (voor aanschaf) telefonisch contact met hem gehad om er zeker te weten dat hij het juiste vinyl naar mij zou opsturen. Hij garandeerde het juiste bruine vinyl te kunnen leveren (conform originele kleurkaart waar ik hem een scan van had gestuurd). Helaas kreeg ik thuis geen zwart, maar bruin vinyl met ook nog eens een ander patroon. Uiteindelijk heeft hij het goed opgelost door mijn geld terug te storten. Ik had geen zin om voor 20 euro verzendkosten te hebben op voor 15 euro vinyl terug te sturen. Toch hoop ik nog steeds het juiste vinyl te vinden, wellicht heeft hij het toch en ligt het er zondag? Kan best zijn dat (ondanks dat ik hem een foto heb gestuurd van het zwarte vinyl dat ik had ontvangen) er sprake is van een communicatie storing, blijft lastig om dit soort zaken te regelen via de mail/telefoon.
.
jvdiest, Neem even contact met mij op over deze kwestie.....dit ivm een mogelijke juridische afwikkeling.
Beste man had gehoopt je te treffen op Classic Ford event zodat één & ander ..... recht gezet kon worden.

Re: vinyl dak vervangen

Geplaatst: 07 okt 2012, 20:46
door jvdiest
Hallo jp ik heb je een bericht gestuurd. Voor zover ik weet was de kwestie afgerond. Al hoop ik dat hij nog steeds kan leveren wat hij beloofd had. Zoals aangegeven verwacht ik dat er voor een deel sprake is van miscommunicatie.