Afbeelding Afbeelding

Afbeelding

Forumregels

Stel hier je vraag m.b.t Velgen en Banden

Moderator: n-spoorder

Gesloten
bulldog
Platinum lid
Platinum lid
Berichten: 2880
Lid geworden op: 14 sep 2011, 16:08
Locatie: Leeuwarden

Forumregels

Bericht door bulldog » 24 jun 2013, 14:02

Op ons forum gelden een aantal regels. Deze zijn er om het forum interessant en gezellig te houden. Iedere gebruiker wordt geacht om zich er aan te houden. Het (herhaaldelijk) overtreden van de regels kan ertoe leiden dat je na waarschuwingen door het team in het ergste geval voor korte of langere tijd de toegang tot het forum geweigerd wordt.

* Ieder aangemeld forumlid wordt geacht minimaal 1x per maand te posten. Wordt hier niet aan voldaan dan volgt verwijdering bij de updates van het forum.

* Berichten moeten geplaatst worden in het daarvoor bedoelde forum. Iedere gebruiker wordt geacht de forum omschrijving te lezen voordat hij of zij een bericht plaatst.

* U bent welkom om uw mening te geven, maar doe het op een beleefde manier.

* Wees behulpzaam en respectvol naar anderen toe. Iedereen is ooit nieuw geweest op het forum. Beantwoord ook vragen van nieuwelingen, hoe eenvoudig ze ook zijn, tenzij het antwoord vermeld is in een ander topic. Dan kun je eenvoudig een link plaatsen naar de oplossing.

* Houd rekening met de privacy van anderen: Het posten van mailadressen, huisadressen, telefoonnummers, kentekens, etc. van anderen is daarom niet toegestaan.

* Het heeft geen zin om admins en moderatoren een persoonlijk bericht te sturen met technische vragen. Door je vraag op het forum te posten zien veel meer mensen je vraag, waardoor je vraag sneller beantwoord zal worden. Ook kunnen anderen later jouw vraag en de gegeven antwoorden terugvinden met de zoek functie.

* Een signature (of handtekening) is er om kort te laten zien wie/wat/waar je bent. Het is niet de bedoeling om hele verhalen hier neer te zetten, of veel te grote afbeeldingen te plakken. Je bericht wat er boven staat is het belangrijkste, je handtekening slechts bijzaak. Je signature en avatar worden automatisch afgekapt als ze bepaalde afmetingen overschrijden.

* De beheerders behouden zich het recht voor om berichten en onderwerpen zonder notificatie aan de gebruiker te verwijderen of te bewerken. Berichten met aanstootgevende, laster, spam etc. worden naar eigen inzicht verwijderd. Het bepalen of iets valt onder deze categorie wordt bepaald door de beheerder en niet door de gebruiker.

* Capriforumnederland is een onafhankelijk, niet clubgebonden, forum. Aanprijzingen en/ of ledenwerving voor een club is dus ook niet toegestaan. Verder is het niet toegestaan om op het forum reclame te maken voor een club of om clubgerelateerde zaken te bespreken, hiervoor ga je naar het bestuur van de desbetreffende club. Deze berichten zullen dan ook verwijderd worden.

* Capriforumnederland behoud het recht om een inactief account welke tenminste 6 maanden niet is gebruikt zonder notificatie te verwijderen.

* Artikelen aanbieden doen we in de marktplaats onder aangeboden en dient te geschieden met vermelding van prijs en eventueel foto. Het forum enkel gebruiken voor commerciële doeleinden is niet toegestaan, deze berichten zullen dan ook verwijderd worden.

Wat is er nog meer niet toegestaan op het forum.

* Géén clone-accounts / accountsharing
* Géén commerciële boodschappen zonder toestemming van de moderator of administrator.
* Spam is niet toegestaan. Gebruikers die zich schuldig maken aan spamming zullen worden gewaarschuwd en hun berichten worden verwijderd.
* Géén links posten naar illegale downloads
* Géén gewelddadige / pornografische / schokkende afbeeldingen en/of teksten op het forum posten
* Post je vraag/topic maar één keer in één forum.
* Een quote is alleen toegestaan wanneer dit een functie heeft, niet gerelateerde regels in de quote dienen verwijderd te worden.
* Gebruik geen scheldwoorden of beledigingen, dit is niet netjes en kan als schokkend worden ervaren.
* Racisme hoort niet thuis op dit forum, en is grond voor onmiddellijke weigering van de gebruiker die inbreuk pleegt op deze regel.
* Houd je in een topic zoveel mogelijk aan het onderwerp omdat het anders onoverzichtelijk wordt.
* Gebruik van meerdere accounts door één persoon is niet toegestaan. Het laatst geactiveerde account zal worden verwijderd.
* Kopieren van het forum, of delen hiervan, in welke vorm dan ook is niet toegestaan.

Heeft u verder nog op of aanmerkingen op deze forumregels, neemt u dan contact op met mij.

Groetjes Bulldog
Groetjes Bulldog

Afbeelding
Thinking of knowing everything is the biggest fuckup of all mistakes

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast